След месеци на данни, показващи охлаждане на инфлацията, първият доклад за

...
След месеци на данни, показващи охлаждане на инфлацията, първият доклад за
Коментари Харесай

3 подхода за покупка на жилище, които да предприемете през 2024 г.

След месеци на данни, показващи изстудяване на инфлацията, първият отчет за 2024 година сподели, че тя още веднъж се покачва. В момента, при 3,4% %, инфлацията към момента е доста по-висока от целевата цел на Федералния запас от 2%. Това значи, че има още работа за извършване и макар някои прекомерно преждевременни очаквания, намаляването на лихвените проценти може да бъде отсрочено до по-късно през годината — в случай че въобще се стигне до него.

Това е тъпо за доста кредитополучатели и изключително купувачи на жилища, които са видели, че лихвените проценти се намаляват леко в очакване на понижения на лихвите през 2024 година И макар че референтният лихвен % може в последна сметка да бъде понижен през тази година, на този стадий не е известно с какъв брой и по кое време ще се случи това.

Въпреки това, има някои безапелационни аргументи купувачите да работят в този момент. Но с тези стопански съображения на напред във времето има някои по-препоръчителни подходи, които да предприемете от други.

Започнете, като п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР